top of page
Masage

Alla behandlingar är med hembesök och erbjuds endast till kvinnor i Nacka och Saltsjöbaden. Det tillkommer tid för upp och nedpackning samt betalning som sker via swish eller faktura. Kvitto för friskvård går att få.

Läs om massageterapeuten Caroline >

Boka Behandling

Massage 60 min 1195:-

Läs mer

Massage 90 min 1595:-

Läs mer

Massage 120 min 2200:-

Läs mer

Lymfmassage 90 min 1595:-

Läs mer

Koppbehandling 90 min 1595:-

Läs mer

Ryggmassage & Ansiktsbehandling 90 min 1595:-

Läs mer

Gravidmassage 60 min 1195:-

Läs mer

Gravidmassage 90 min 1595:-

Läs mer

Massage för två á 60 min 2200:-

Läs mer

massagebehandling 60
_H0A5772-kopia_edited.jpg

Massagebehandling 60 min

1195:- 

Jag skräddarsyr alltid din behandling vid varje bokningstillfälle så den ska passa just dig och dina behov. Vi kan göra en hel- eller halvkroppsmassage beroende på om du vill fokusera på något specifikt. Du bestämmer även om vi ska göra en mer djupgående behandling eller en stress-reducerande och mer avslappnande massage.

 

Har du fått ryggskott eller har väldigt ont någonstanns så kan vi göra massagebehandlingen mer terapeutisk och behandlande samt gå igenom rehabiliteringsövningar. 

Massage

Helkropp 90
_H0A5715-kopia_edited.jpg

Helkroppsmassage 90 min

1595:-

I denna behandling masserar vi hela kroppen inklusive fotmassage och huvudmassage. Vid en längre massagebehandling så har vi även möjlighet att fokusera på vissa områden men ändå få en helkroppsmassage. En skuldra eller höft som gör ont kan mycket väl bero på spänningar från fötter och ben. I denna behandling kan vi också gå igenom rehabilteringsövningar om det är någonstans du har ont. Skriv gärna en notering vid bokning eller berätta för mig vid behandlingstillfället.

reiki Behandling

Helkroppsmassage 2 timmar

2200:-

En lång och återhämtande helkroppsmassage på 2 timmar där hela din kropp är i fokus. Denna längre behandling passar dig som har utmattning, känner dig stressad eller har svårt att komma ner i varv. En underbar behandling som släpper på både kroppsliga och mentala spänningar.

Hekroppmassage 2 timmar
Koppbehandling 90
IMG_9699.HEIC

Koppbehandling 90 min

1595:-

Få igång din blodcirkulation och lymfsystemet med denna koppningsbehandling som utförs på hela kroppen inklusive ansiktet. Behandlingen passar dig som vill öka cirkulationen i kroppen, har trögt lymfsystem eller känner dig tung och trött i kroppen. Vi börjar behandlingen med torrborstning av hela kroppen och sedan kombineras behandlingen med massage och silikonkoppar från Curam.

 

Dessa mjuka koppar trycks ihop och bildar då ett vakuum som lyfter huden. Detta förbättrar blodcirkulationer, stimulerar lymfsystemet och utrensningen av slaggprodukter, masserar bindväven och ger en slätare och mjukare hud. Vi använder statiska koppar (stillasittande), dynamiska (rörliga koppar) och en mindre ansiktskopp.

Alla koppar samt torrborsten finns att köpa efter behandlingen. Finns även i webbutiken här.

Ryggmassage ansikte
Pink and Black Minimal Black Friday Sale Flyer-4_edited.jpg

Ryggmassage & Ansiktsbehandling
90 min

1595:-

Behandlingen börjar med en ryggmassage och följs upp av en mjukgörande och fuktgivande ansiktsbehandling för dig som vill ha nytt liv och ny härlig lyster till huden. 

 

I behandlingen ingår det ansiktspeeling samt ansiktskoppning som stimulerar lymfsystemet, reducerar svullnad och stimulerar kollagenbildningen.

 

En lång härlig ansiktsmassage inklusive axlar, nacke, armar och händer medans du ligger på rygg. En otroligt skön behandling som avslutas med en avslappnande hårbottenmassage.

 

Alla produkter som används är från det svenska och ekologiska märket Care of gerd. Ansiktskoppen är från svenska märket Curam och alla produkter finns att köpa för att använda hemma i din dagliga hudvårdsrutin.

massage för två
Spa-dagen

Massage för två á 60 min

2200:-

När ni är två personer som vill ha behandling vid samma tillfälle så bokar ni denna behandling. En massageterapeut som kommer hem till er och gör 60 min massagebehandling per person, tiderna efter varandra. 

Gravidmassage
gravid mage

Gravidmassage 60 min

1195:- 

Under graviditeten förändras kroppen vilket kan leda till spänningar och smärta i musklerna och runt leder. I denna behandling fokuserar vi på din gravida kropp och dig som blivande mammas individuella behov. Är det något specifikt du vill behandla så gör vi behandlingen mer terapeutiskt med massage av specifika muskler samt går igenom förebyggande rehabövningar. Vi kan också göra en avslappnande helkroppsmassage, jag anpassar alltid behandlingen efter dina önskemål.

 

Behandlingen utförs på en specialanpassad gravidkudde. Kan även behandlas liggandes på sidan. Från vecka 1 till 40+. 

Gravidrelaterade besvär jag behandlar och förebygger:

 • Foglossning och bäckensmärtor

 • Gravidischias

 • Migrän och huvudvärk

 • Karpaltunnelsyndrom

 • Ödem, svullnad, Restless legs  (Vid ödem är 90 min är att föredra)

Gravidmassage

Gravid 90
gravid mage

Gravidmassage 90 min

1595:-

I denna 90 min gravidbehandling så får du en helkroppsmassage inklusive fotmassage samt huvudmassage. Som gravid belastas kroppen mer än vanligt och som kan ge smärtor ofta kring bäckenet, skuldror och fötter. Jag anpassar alltid behandlingen efter dina behov och önskemål, vi kan behandla specifika besvär eller göra en klassisk gravidmassage bara för att det är skönt.

 

Har du gravidrelaterade besvär som ödem, svullnad eller restless legs så är denna behandling på 90 min att föredra då vi gör en lymfmassage för att förbättra och förebygga just svullnad. Vid en lymfmassage får du även ett egenvårdsprogram hur du kan behandla dig hemma själv eller tillsammans med en partner. 

Mammamassage
Mor Holding Baby

Mammamassage 60 min

1195:-

Är du nybliven mamma så bokar du denna behandling då tar jag med mig en anpassad kudde som du kan ligga bekvämt på ifall du ammar och är väldigt öm om bysten.

 

Att bära, lyfta och mata sin lilla bebis kan efter en tid skapa muskelspänningar i kroppen. Tillsammans kommer vi fram till vad just du behöver för behandling. Vi kan göra en muskelavslappnande massagebehandling eller en mer terapeutisk behandlande massage där vi fokuserar på symtom och orsak. Jag kan även hjälpa dig med rehabiliterande övningar och gå genom ergonomiska positioner som du har i vardagen tillsammans med din bebis.

Mammamasage 90
Namnlös design-8_edited.png

Mammamassage 90 min

1595:-

Är du nybliven mamma så bokar du denna massage så tar jag med mig en anpassad kudde som du kan ligga bekvämt på ifall du ammar och är väldigt öm om bysten.

Denna behandling är 90 min och är en bra längd ifall du vill kunna gå igenom hela kroppen inklusive fotmassage samt huvudmassage. Vi har även tid att fokusera på vissa områden om du så önskar det.

Lymfmassage
massage

Lymfmassage  90 min

1595:-

Lymfsystemet är kroppens avlopp och reningsverk. Det sköljer bort skräp och skadliga ämnen i våra kroppar, transporterar runt immunceller och upprätthåller vår viktiga vätskebalans.

När lymfsystemet flödar som det ska, mår vi också bra, det får oss att känna oss lätta, rörliga och energiska. När lymfsystemet är trögt och överbelastat istället, kan vi känna oss slöa, tunga och trötta. I en lymfmassage jobbar vi med långsamma och fasta grepp i lymfans riktning samt lossande grepp för att underlätta och förbättra flödet av lymfan.

Några symtom på trögt lymfflöde: 

 • Stelhet, värk och ömhet i muskler och leder

 • Tunghetskänsla i kroppen

 • Stumma & Spända ben/underben, spec efter motion

 • Kalla områden på kroppen (Händer, fötter, lår)

 • Fettansamling i nacken (s.k Buffalo hump)

 • Uppblåsthet

 • Hjärndimma/Hjärntrötthet

 • Huvudvärk

 • Blir lätt sjuk, problem med bihålorna

 • Restless legs samt ben/fötter som "somnar"

Vill du lära dig mer om Lymfsystemet? Gå in på Lymfsystemet.se  Klicka Här

Ladda ner en Gratis E-bok och lär dig göra en Lymfmassage på dig själv Klicka här

Lymfmassage

Klippkort
07477E1C-2E34-4699-A69A-50197A1B462C_edi

Presentkort - Klippkort

Gäller behandlingar för dig som är kvinna i Nacka & Saltsjöbaden. Giltig i 1 år.

Beställ ett presentkort på valfri summa som skickas till dig.

Vid beställning av klippkort är varje Klipp en 60 min behandling. Du kan beställa ett klippkort på minst 3 klipp och max 10 klipp.

 • Klippkort 3 x 60 min   3000 :-    (ord 3585:-)

 • Klippkort 4 x 60 min  4000 :-    (ord 4780:-)

 • Klippkort 5 x 60 min   5000 :-    (ord 5975:-)

 • osv. Max 10 klipp.

Presentkort - Klippkort

bottom of page